DOVOZ SYPKÝCH MATERIÁLOV ZADARMO!

Platí pre obce Skalité a Čierne

Dvere JAP FUTURE – minimalizmus v kúpeľni

8.4.2024 123x

Minimalizmus už nie je ako kedysi len doménou umenia, filozofie alebo architektúry, ale stal sa z neho vyhľadávaný životný štýl. Interiér a dizajn sú ďalšie oblasti, do ktorých minimalizmus postupneprenikol. 

Firma JAP FUTURE má tento moderný trend vo svojich génoch a nevynechala vo svojej ponuke ani dizajnové dvere vhodné do kúpeľní. Ide o modelový rad dverí IDEA DOOR, pozostávajúci z modelov IDEA, IDEALINE a IDEANET, dvere MASTER CLEAR a celosklenené dvere v špeciálnej zárubni AKTIVE GLASS.

Posuvné dvere IDEALINE VERTICAL v posuve PREMIUM

Základným modelom radu IDEA DOOR sú dvere IDEA, ktoré sú tvorené subtílnym rámom z eloxovaného hliníka a kaleného skla. Vynikajú vysokou kvalitou, funkčnosťou a atraktívnym minimalistickým dizajnom. Kalené sklo je bezpečné, v prevádzke domácnosti v podstate nerozbitné a termicky odolné, takže dvere môžete bez obáv umiestniť aj do kúpeľne. Navyše je k dispozícii nepreberné množstvo typov skiel vrátane nepriehľadných, ktoré dokážu vytvoriť potrebné intímne prostredie. 

Posuvné dvere IDEANET v posuve PREMIUM

Na model IDEA nadväzujú dvere IDEANET a IDEALINE. Model IDEANET je doplnený zlatou alebo striebornou kovovou sieťou zalaminovanou medzi dvoma sklami. Model dverí IDEALINE charakterizuje pohľadové rozdelené sklá subtílnymi zvislými alebo vodorovnými hliníkovými profilmi v rôznych vzájomných usporiadaniach. Členenie skla je možné v desiatich základných variantoch, ktoré je možné na prianie zákazníka atypicky upraviť. 

Celosklenené dvere v zárubni AKTIVE GLASS

Celosklenené bezpolodrážkové dvere hrúbky 10 mm je možné osadiť do špeciálnej zárubne AKTIVE GLASS, ktorá je tiež vyrobená z eloxovaného hliníka a môže dosahovať výšku až 3 700 mm alebo je možné ju použiť v šikmých pôdnych priestoroch. Dvere MASTER CLEAR sú alternatívnym variantom dverí MASTER. Opláštenie dverného krídla je plne presklené a stred vnútorného krídla je priehľadný alebo prepúšťa len svetlo.

Otočné dvere MASTER CLEAR v skrytej zárubni AKTIVE 40/00

Dvere IDEA, IDEALINE, IDEANET a MASTER CLEAR sú k dispozícii v otočnom aj posuvnom variante. Posuvný variant dverí je plne kompatibilný s posuvnými systémami PREMIUM, TRIX aj stavebnými puzdrami z produkcie JAP FUTURE. Dverný rám z eloxovaného hliníka je možné povrchovo upraviť podľa rôznych vzorkovníc farieb. japcz.cz.

Môžem Vám nejako poradiť?
Ľubomír Sirota
Obchodný zástupca
0948 154 157
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu
Andrea Friščáková
obchodná zástupkyňa
0948 888 413
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu

Ďalšie články

MUREXIN Roadshow '23 v Redos Čadca
Novinky, ale aj známe výrobky MUREXIN. To a omnoho viac spoznáte počas MUREXIN roadshow 23, ktorá sa uskutoční 19.4. v Redos Čadca
14.4.2023 704x
Otvárame nové stavebniny v Skalitom!
Zamávajte kolónam a pustite sa do stavby! Už 7. februára otvárame nové stavebniny Redos v Skalitom.
4.2.2020 2947x