DOVOZ SYPKÝCH MATERIÁLOV ZADARMO!

Platí pre obce Skalité a Čierne. Pre obec Raková ponúkame dopravu zadarmo do 10 km.

PERI: Líder v poskytovaní špičkových riešení pre stavebníctvo

5.9.2024 163x

Spoločnosť PERI je dlhoročným lídrom v oblasti poskytovania špičkových debniacich a lešenárskych riešení na slovenskom trhu. Je súčasťou globálnej rodiny PERI, ktorá bola založená v roku 1969 v Nemecku. Na Slovensku spoločnosť pôsobí už od roku 1996 a odvtedy sa podieľala na realizácii mnohých významných a náročných stavebných projektov.


Čomu sa venuje PERI

Hlavnou činnosťou je dodávanie systémového debnenia a lešenia pre rôzne typy stavieb – od polyfunkčných a administratívnych budov cez priemyselné objekty až po dopravné stavby. Ponúka komplexné riešenia na mieru vrátane atypických debnení pre neštandardné tvary betónových konštrukcií. Okrem toho spoločnosť zabezpečuje aj komponenty do debnenia, staticky projektované výstužné prvky a flexibilné lešenárske systémy.


Úspechy 

PERI sa môže pochváliť účasťou na mnohých prestížnych projektoch, ktoré formujú modernú tvár Bratislavy a celého Slovenska. Patrí medzi kľúčových hráčov pri výstavbe výškových budov v bratislavskom downtowne, kde spoločnosť dodávala riešenia pre stavby ako Sky Park, Eurovea Tower, Metropolis, Klingerka, Twin City či nová Autobusová stanica. Okrem toho sa podieľala aj na výstavbe významných dopravných a priemyselných projektov po celom Slovensku.


Prečo práve PERI?

Úspechy stoja na kombinácii špičkových produktov, vysoko kvalifikovaných pracovníkov a nadštandardných služieb, ktoré poskytuje Servisný tím a technické oddelenie. Experti sú schopní navrhnúť a implementovať najoptimálnejšie riešenia pre každú stavbu, čo umožňuje dodávať nielen kvalitné produkty, ale aj dôležitú podporu priamo na stavbách.

PERI je spoločnosť, ktorá vie reagovať na najnáročnejšie výzvy v stavebníctve a ktorá sa podieľa na budovaní modernej infraštruktúry v Slovenskej republike. 

 

Môžem Vám nejako poradiť?
Ľubomír Sirota
Obchodný zástupca
0948 154 157
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu
Andrea Friščáková
obchodná zástupkyňa
0948 888 413
V čase od 17:00 do 08:00 nám môžete zanechať správu. Budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

Zanechať správu

Ďalšie články

Zmena otváracích hodín počas sviatkov
Otváracie hodiny počas vianočných sviatkov v stavebninách REDOS sa menia. Naše prevádzky budú otvorené nasledovne.
12.12.2023 679x
Prečo vás čakanie na lepšie ceny stavebných materiálov môže vyjsť poriadne draho?
Chystáte sa stavať či rekonštruovať? Čakanie na lepšie ceny stavebných materiálov vás môže vyjsť poriadne draho.
17.2.2022 2466x